Vilkår og betingelser

Nedenstående vilkår og betingelser er gældende for ethvert besøg i legeparken og benyttelse af hjemmesiden, opslag på sociale medier, udsendte pressemeddelelser, opslag samt brug af intellektuelle rettigheder der måtte indehaves af Køge Eventyrland A/S. Denne version er senest tilrettet december 2020. Er der forespørgsler, problemer eller tvivl om nogle ting, bedes du kontakte os for klarificering.

Køge Eventyrland bestræber sig på at tilbyde en fuldt opdateret hjemmeside. Vi kan dog ikke garantere for fejl eller manglende opdateringer, og vi tager generelt forbehold for dette. Der tages yderligere forbehold for at der kan opstå ændringer med hensyn til åbningstider, sceneshows, spilletider, udbud af varer, ydelser, oplevelser, forlystelser og priser i relation til disse tilbud. Vi tager forbehold for aflysninger af events, shows, koncerter, forestillinger og andre underholdningstilbud der måtte have været annonceret.

Køge Eventyrland kan ikke drages til ansvar for trykfejl og andre fejl hverken på brochurer eller online. Ej heller for systemfejl, programmeringsfejl, systemnedbrud, virus eller andre fejl opstået ved opkobling til eventyrland.dk eller til websites hvor eventyrland.dk er linket. Køge Eventyrland kan ikke drages til ansvar for en indirekte eller direkte skade, der måtte opstå som følge af adgang til eventyrland.dk.

Rabatkuponer og specielle indgangstilbud kan ikke kombineres eller separeres. Den parkansvarlige har til enhver tid mulighed for at underkende enhver udstedt rabatkupon, såfremt der er tvivl om gyldigheden, eller gyldigheden via hjemmesiden er tilbagekaldt. Der gælder samme regler for rabatkuponer som hvis man ville købe ved indgangen, og ved fyldt park vil disse som alle andre gæster også skulle vente til der er plads i parken.

Alle rettigheder til indhold på hjemmesiden forbeholdes.

Det er tilladt at downloade materiale og benytte dette til ikke-kommercielle formål og privat brug. Derudover er pressen velkommen til at benytte hjemmesiden til omtale såfremt der ikke sker brud på de immaterieller rettigheder eller udføres journalistik af redelig karakter.