Nyheder

Underholdning første sæson sikret af Trylle-Michael

Til at underholde på vores scene første sæson, har vi indgået aftale med den tidligere danmarksmester i magi, nemlig Trylle-Michael.

Michael er i dag en af de mest bookede tryllekunstnere i landet, og har udover tryllekunst også udgivet flere film, instruktionsvideoer og er netop i dag udkommet med en ny bog som er en biografi om tryllekunstneren over dem alle – Truxa i anledning af hans 100 års fødselsdag.

Michaels sceneshows er både egnede til udendørs, børn, voksne, close-up og tv, som han flere gang har vist på TV2.

Michael har påtaget sig ansvaret for at der er sceneshows og har lovet at lave helt specielle Eventyrland-shows til formålet. Når han er forhindret vil der komme gæsteoptræden af flere andre prominente kunstnere. Faktisk så ved vi ikke 100% hvem som kommer hvornår, da en hel sæson med flere daglige optrædender af forskellig karakter kan tære på enhver kunstner, så posen bliver blandet efterhånden som sæsonen træder frem, men med Trylle-Michael som ansvarlig.

Det betyder ikke at vi er færdige med at arrangere scene-shows. Har du et specifikt tilbud som du mener vi ikke kan afvise, så er scenen jo altid klar, og du kan skrive til booking@eventyrland.dk med et forslag.