Praktisk information

Selv om Køge Eventyrland er opbygget overskueligt og logisk som park, og forhåbelig lever op til vores besøgendes forventninger, så er der altid praktiske informationer som hjælper med at gøre besøget i parken fuldendt. Du kan læse disse informationer på denne side – og har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os.

Parkering

Vi har parkeringsanlæg til biler lige udenfor indgangen. Er dette fyldt op, er der en græsmark ved siden af hvor man på meget travle dage vil blive henvist til. Begge dele er HELT GRATIS for parkens gæster.

 

Gå og komme tilbage samme dag

Hvis du har brug for at komme retur, kontakt venligst indgangen omkring stempel. Det samme gælder hvis du skal afhente genstande i bil på parkeringsanlæg.

Garderobe- og bagagebokse

I parken er der bokse der kan lejes.

Prisen er DKK 25,00 for leje.

Dimensionerne på en boks er:

Højde: 59 cm
Bredde: 44 cm
Dybde: 59 cm

Betaling

Bølgende betalingsmidler kan benyttes i parken:

Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay og kontanter i følgende valuta:
DKK, SEK (0,60 DKK pr. SEK), NOK (0,60 DKK pr. NOK), EURO (7,00 DKK pr. EUR)

 

Hunde

Det er desværre ikke tilladt at tage din hund med i parken. Blinde og svagtseende kan selvfølgelig medtage servicehund, og det er ikke nødvendigt at kontakte os om dette før ankomst.

Hittegods

Har du mistet genstande, så skriv en e-mail til info@eventyrland.dk med overskriften ”Mangler” + tingen + dato. Beskriv dernæst i e-mailen nærmere hvor det kunne være at genstanden er mistet, beskrivelse af genstanden og hvordan vi kan kontakte dig.

Finde rundt – blive væk

Parken er ikke så stor at børn kan blive væk mere end kort tid. Den er begrænset i størrelse og let at overskue. Labyrinten kan selvfølgelig være et sted hvor man kan blive væk, men der er 4 udkigstårne og alle vægge kan man kravle under, da der er 60 cm før plankeværk begynder. Børn kan normalt findes i løbet af 2-5 minutter fra en søgning igangsættes.

Toiletter

Toiletter findes centralt ved cafeen, og er derfor lette at finde. Vi har udover almindelige toiletter, både handicaptoilet og pusletoilet. Skal der opvarmes baby-mad og -mælk kan du spørge personalet i cafeen om dette.

 

Ved regnvejr

Der er forlystelser som næsten er sjovere i regnvejr og andre som ikke er så sjove. Vi har med vores barfodssti og labyrint nogle forlystelser som kan gennemføres i al slags vejr, og hvis påklædningen ikke er vandtæt kan regnslag købes i shoppen ved indgangen.

Vi har også indendørs legehal, og sceneshows vil blive flyttet indenfor i legehallen såfremt vejret kræver det.

Den danske sommer er lunefuld, men selv på regnfulde dage er mulighederne for at lege med eventyr til stede i Eventyrland.

Bestilling af billetter online

Ved bestilling af billetter online er grundprisen maksimalt den samme eller mindre end ved indgangen. Dog vil bestillingssystemet opkræve gebyr pr. billet bestilt, hvilket normalt forhøjer prisen med omkring DKK 10,00 pr. billet

Køber du billet online er fordelene:

1. Du er sikker på at komme ind.
2. På travle dage vil billetter blive scannet ind via en hurtig-kø og du kommer derved hurtigere ind i parken.
3. På specielle dage er det billigere end køb ved indgangen.
4. Du kan købe til specielle events, hvilket ikke er muligt ved indgangen.
5. Du kan give billetter som gave, og endda mod gebyr få dem sendt direkte til modtageren, hvis du ikke selv vil udprinte dem og give dem personligt.
6. Du kan mod gebyr på DKK 10,00 forsikre dig mod sygdom på dagen, og derved få pengene refunderet.