Nyheder

Medarbejdere til Køge Eventyrland sæson 2020 søges

P.T. ER DER LUKKET FOR ANSØGNINGER – VI HAR MODTAGET RET MANGE OG TAKKER FOR INTERESSEN.

 

Brænder du for at give andre mennesker gode oplevelser?

Til vores udendørs legepark ”Køge Eventyrland” søger vi glade og storsmilende medarbejdere. Du sætter en ære i at gøre en forskel og i at vores gæster kommer ud med en fantastisk oplevelse og har lyst til at komme igen. 

Du har nu mulighed for at blive en del af teamet, når vi åbner dørene 13. juni 2020. 

Vi har forskellige stillinger der skal besættes og da vi ikke ved om der kommer 1 eller 1600 gæster en given dag, vil vi specielt være interesseret i personer som er flexible mht. arbejdstid, og kan komme med meget kort varsel.

De forskellige funktioner vi forestiller os, at vores team skal udføre vil være:

– Billetsalg

– Salg fra Souvenirshop

– Caféafrydder

– Sceneshow eventyrfortæller

– Ansigtsmaling

– Forefaldende oprydning, rengøring og afvaskning

– Udklædt eventyrfigur

Fritidsmedarbejdere specifikt

Alle funktioner vil være overlappende alt efter evner.

Er du 15-17 år og har afsluttet/afslutter 9. klasse, kan du blive ”hare”, hvor du kommer rundt i alle kroge af eventyrlandet. Du sørger for, at alt altid fremstår hyggeligt og indbydende og hjælper vores gæster med forespørgsler. Som ”hare” kan du også arbejde i vores shop/cafe, være med i sceneshow og gå med kostumer.

Er du 18 år og opefter, kan du arbejde i vores kombinerede shop- og billetsalg som ”hatter” og ellers de samme ting som en ”hare”. Du sørger sammen med vores medarbejdere under 18 år for at sælge mad, is, slik og billetter, fylde varer op og søger for et rent og pænt Eventyrland.

Har du specielle ”magiske evner” – ansigtsmaling, alt-mulig-mand, teknisk wonderboy eller har gyldengrønne fingre til havearbejde, er du meget ønsket – uanset alder.

Forventninger til ansøgere

Du er nærværende, glad og hjælpsom – altid klar til at tage et ekstra skridt for gæster og kollegaer. Du er loyal, pålidelig og påtager dig gerne et ansvar og viser initiativ. Du holder hovedet koldt i pressede situationer, og har et godt overblik. Derudover må du lige som os gerne være vild med eventyr og leg.

Vi forventer at alle er bekendt med basal fødevarehygiejne og er villige til at blive instrueret specifikt inden start.

Arbejdstid

Vi har travlt, når andre har fri, så det er vigtigt, at du er parat til at arbejde om aftenen, i weekenden og i skoleferier – og at du kan træde til i tilfælde af sygdom og særarrangementer. 

Vi kan til gengæld tilbyde dig et anderledes og spændende job, hvor smilet er i højsædet.

Løn

Ja, det er ikke gratis arbejdskraft vi søger. Lønnen beregnes ud fra alder og kvalifikationer.

Starttidspunkt

Vi gennemfører samtaler primo maj og herefter optræning  et par dage lige inden åbningsdagen, så alle er klar til åbning af Køge Eventyrland 21. maj 2020.

SÅDAN ANSØGER DU

P.T. HAR VI IKKE BRUG FOR FLERE ANSØGNINGER, DET KAN VÆRE VI LUKKER OP FOR ANSØGNINGER SENERE.

Du vil få svar på din ansøgning via mail – så husk at holde øje med, om vi gerne vil se dig til en samtale. Afslag begrundes ikke.