Forlystelser

Vi tror på magi

Tag vennerne med og oplev en tematiseret og unik udendørs legepark. 2020 er åbningsåret og vi åbner op med mange mindre forlystelser der vil tage flere timer at komme igennem. De største forlystelser vil være beskrevet her.

H. C. Andersen Eventyr-minigolf

18 hullers minigolfbane tematiseret så hver bane omhandler et af H. C. Andersens eventyr. Hver bane er håndlavet og helt unik. Eventyr-minigolf er med større baner end normale minigolfbaner og denne har Danmarks længste minigolfbane med hele 40 forhindringer og en ært. Glæd dig til en af de flotteste minigolfbaner man kan spille på i verden.

Udover at være den største håndlavede labyrint i Danmark, er det også en af de mest specielle labyrinter. Ikke nok med at du kan blive væk, du kan også blive fundet, blive større, blive mindre, finde en kortparade, få forkerte tips af en kat og selvfølgelig drikke te med en gal hattemager. Dronningens slot skal du da også lige se, imens du er inde i labyrinten – men vil du vinde, så gælder det om at finde ALLE posterne.

Alice i Eventyrland Mega-labyrint

Rapunzels Barfodssti

Giv dig selv en helt speciel oplevelse. Kan du gætte hvad du går på? Er grus eller sand mest behageligt. Kan man gå på glasskår af hærdet glas uden at skære sig? Hvor tyk kan mudder være og stadig være behageligt? Kilder kogler at gå på? Twister man bedst på kunstgræs eller i flis? Er der forskel på sorte og hvide sten?

Scenen er midtpunkt flere gange dagligt for shows af forskellig art hvis vejret tillader det, ellers vil der være show indendørs. Trylle-Michael, tidligere danmarksmester i magi, har designet årets shows som selvfølgelig kredser om eventyr, magi, trylleri, bugtaleri, balloner og måske en speciel hat.

Eventyrlige tryllerier, historier og sjov

Optiske Illusioner

Rundt omkring i parken vil være opstillet helt specielle Optiske Illusioner, hvor det vil være muligt at tage sjove billeder med sig selv og andre i helt specielle situationer. Løbende i 2020 vil der blive opstillet flere og flere Optiske Illusioner. Mangler du et sjov billede til Instagram – værsgo!

 Driller vejret så har vi et stort indendørs legeland, med spændende og udfordrende spil. Der er krea-rum, tegnefilms-biograf, diverse elektroniske udfordrende spil som man spiller mod hinanden, 2 mini escape rooms og et par optiske illusioner. Alt undtagen krea-rum bliver først åbnet medio Juli.

Indendørs legeland

Mega-spil

Større er sjovere! Vi har genskabt mange forskellige spil i kæmpe version. Selvfølgelig de gamle kendinge som dam, ludo og mølle, men især spil som man kender fra gamle dage og i udlandet. Der er til mange timers underholdning når man enten alene eller sammen gå i gang med at spille. Bare det at slå med 2 kæmpe terninger har sin charme. Vi satser på at åbne med 10 spil og udvider løbende i 2020.

Selv om vi har en kæmpe labyrint, er mindre labyrinter også sjove. Især fordi der er mange måder at lave labyrinter på. Find Frøkongen, Fældelabyrinten, Tal-labyrint – ja selv kongen har en labyrint. Men fordelen er at de små labyrinter er hurtige og har et specifikt formål. Enkelte labyrinter kommer først i løbet af 2020.

Labyrinter i lange baner

Mobile Skattejagter

Selvfølgelig kan man gå på skattejagt via sin mobil i parken. Vi har flere sværhedsgrader og længder som alle omhandler et specifikt problem i et eventyr man skal opklare.

Junglestier, Gorilla-svævebane, Mowgli-udfordringen , Bagheeras svingende hale og Baloos balance-sti.

Vi har dedikeret et helt område til motoriske udfordringer for alle aldre. Der er junglestier til alle aldre og specielle udfordringer som kræver mod, balance, færdighed, snilde, kraft og hurtighed. Enkelte områder åbner først i løbet af 2020.

Junglebogens hemmelighed

Der vil også være legeplads med sand, gynger, rutsjebaner og hoppepude med mere. Første sæson er altid svær at beskrive. Vi har ingen færdige billeder og hele parken ligner en byggeplads frem til åbning maj 2020.