Nyheder

1 uges minigolf med familien

Vi rev en uge ud af kalenderen for at lægge puslespil i stort format – 50×50 meter. Det blev til 200 m2 herregårdssten lagt op som en stor svane, fordelt med 18 baner – og nej, det tog ikke kun en uge. Men vores børn knoklede den uge og det føltes godt.

Til foråret skal vi så forfine svanen med yderligere 400 m2 herregårdssten, hvide perlesten i gangarealerne og kunstgræs på de 18 minigolfbaner. Den tid den glæde. Lige nu skal ryggen lige på højkant igen.

Labyrinten bliver tematiseret over ”Alice i Eventyrland” og vil udover de mange gange og indeholde 4 specielle steder inden i labyrinten, f.eks. den røde dronnings slot med et spejkabinet indeni, og et the-selskab med Den Gale Hattemager.

Ideen er ikke at man tonser igennem labyrinten og bliver færdig i løbet af 15 minutter – selv om det burde kunne lade sig gøre. Ideen er at man finder de 8 poster i labyrinten. 1 i hvert hjørne og 1 ved hvert specielt sted i labyrinten. Derfor vil det, hvis vores antagelser er korrekte, tage 1-2 timer at gennemføre. Dog kan man altid kravle under alle væggene og komme ud hurtigt, da de først starter 60 cm oppe.